Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing bij elke aankoop op de webshop van Manon’s Collections.

De aankoper is diegene die de bestelling heeft geplaatst. Indien U bij Manon’s Collections een artikel bestelt, gaat U akkoord met onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Op alle door ons gesloten verkopen en daaruit voortvloeiende geschillen is het Belgisch recht van toepassing. Koopovereenkomsten worden alleen aangegaan met personen van 18 jaar of ouder.

Prijzen
De gebruikte prijzen zijn steeds in € en inclusief 21% BTW. Indien niet anders vermeld, zijn zij steeds per stuk geprijsd.

Manon’s Collections is niet verantwoordelijk voor verkeerde prijzen die berusten op een duidelijke schrijf- of typfout.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Per bestelling is maar 1 kortingscode toegestaan.

Leveringsvoorwaarden
Na uw bestelling ontvangt u een mail ter bevestiging van uw bestelling.Indien het bestelde artikel niet op voorraad is, ontvangt u meteen bericht.

Zodra wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen op het rekeningnummer Belfius: BE97 0689 3643 0549 BIC: GKCCBEBB verzenden wij uw bestelling. 

De levertermijn voor juwelen, decoratie en accessoires is  binnen de 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling op onze rekening. 

Verzending
Bestellingen worden via Bpost of Kiala verstuurd. Manon's Collections zal zorg dragen voor een degelijke verpakking van uw bestelling.

Bestellingen worden gratis verstuurd in België.  Voor alle andere landen gelieve contact op te nemen voor het tarief.

De verzendkosten voor terugzending zijn voor rekening van de koper. Terugzenden kan, in de originele verpakking, na persoonlijk overleg met Manon's Collections binnen 7 dagen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en beschadiging tijdens het verzenden.

Overschrijding van de leveringstermijn, die niet de fout is van Manon’s Collections, kan nooit aanspraak geven op schadevergoeding.

De bestelling zal worden bezorgd op het door u opgegeven adres. Indien de aankoper na de eerste aanbieding van de goederen niet aanwezig is, worden deze op zijn verantwoordelijkheid ter zijner beschikking gehouden.

Privacy
Uw adresgegevens worden uitsluitend door Manon's Collections gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Manon's Collections