Webshop » Onze Merken » Max Benjamin

Max Benjamin

Het Ierse bedrijf Max Benjamin wordt gerund door de broers Mark en David Van den Bergh in hun studio in County Wicklow, Ierland. Vernoemd naar hun neefjes, Max en Ben, begon het bedrijf met de productie van met de hand gegoten, natuurlijke kaarsen in de vroege jaren ’90.
 
Max Benjamin is sindsdien aanzienlijk geëvolueerd en de luxe huisgeurcollecties zijn nu te vinden in wereldberoemde warenhuizen zoals Harrods in Londen en Le Bon Marché in Parijs. Modern design, natuurlijke ingrediënten en doordachte methoden hebben de kaarsen, diffusers en geurkaarten van Max Benjamin overal ter wereld gewaardeerd en geliefd gemaakt.

Met de luxe geurkaarsen en geur diffusers van Max Benjamin creëer je een heerlijke geur in huis.
Alle Max Benjamin geuren worden gemaakt in de studio in Ierland (County Wicklow).

De beste etherische oliën worden toegevoegd om hun unieke combinatie van geuren te produceren. Het creëren van een Max Benjamin geur is een kunst in het mengen van de beste selectie van oliën. Deze aroma's hebben allemaal holistische eigenschappen ontworpen om te ont stressen, ontspannen en kalmeren van je geest. De geuren van Max Benjamin worden geproduceerd zonder schadelijke stoffen zoals pesticiden en sulfaat. Daarnaast wordt er tijdens de productie geen gebruik gemaakt van dierproeven.

Kies je eigen favoriete aroma uit een collectie van bloemen, fruit, kruiden, citrus, hout en kruid om zo verschillende sferen te creëren in je huis...
    Loading...